dissabte, 27 de febrer del 2016

Un Carnaval artístic

Durant els quinze dies que ha durat el projecte de Carnaval a l'escola ens hem pogut endinsar dins el món de les 7 arts. Als Xuts i als Pops ens ha tocat explorar el meravellós món dels pintors i, més concretament, els del Salvador Dalí i de la Frida Kahlo.

Per fer-ho, en el taller del Salvador Dalí (que realitzàvem a la classe dels Xuts) hem pogut conèixer la seva figura a través d'un conte i hem pogut plasmar els nostres somnis dibuixant, igual que ell.

En el taller de la Frida Kahlo (que realitzàvem a la classe dels Pops) hem pogut conèixer la seva figura a través d'un conte i hem pogut pintar els nostres autoretrats, igual que ho feia ella.

A més, per les tardes hem pogut decorar conjuntament la classe dels Xuts amb motius del Salvador Dalí i la classe dels Pops amb motius de la Frida Kahlo. També hem elaborat els motius de les nostres disfresses (les corbates en el cas del Salvador Dalí i la diadema de flors en el cas de la Frida Kahlo) i ens hem après una cançó que els mestres han adaptat per al projecte.

Ens ho hem passat d'allò més bé! Ho voleu veure? Mireu, mireu...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada